Чижівський ліцей
Четвер, 25.04.2024, 10:07
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2019 » Червень » 7 » Фестиваль "Козацький гарт"
18:42
Фестиваль "Козацький гарт"

    07 червня 2019 року на центральному стадіоні міста Новограда-Волинського "Авангард" пройшов фінальний, обласний етап фізкультурно-оздоровчого, спортивно-патріотичного фестивалю "Козацький гарт". В програму фестивалю увійшли види шкільної програми: човниковий біг 4х9 м., стрибки в довжину з місця, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, стрибки через скакалку, комбінована естафета, та конкурс знавців історії українського козацтва. Наша команда, представляючи всю Чижівську ОТГ, знову виступала учнями Чижівської ЗОШ, а саме:
Ляшук Мирослава, Коршиков Даніл, Свінцицька Валерія, Костюченко Володимир, Свинарський Віталій, Ружицька Анастасія, Скочко Ірина, Шулятицький Назар, та посіла призове ІІІ місце. !!! Вітаємо вас діти!!!
      Окремо хочеться сказати про організацію змагань. Завдяки дружньому та злагодженому колективу вчителів фізичної культури міста та тісної співпраці з методичним кабінетом, рівень організації, суддівства та проведення змагань, за останні роки, найкращий. Це рівень, сміливо можна сказати, Всеукраїський. Колектив фізичної культури міста працює првильно в напрямку агітації і пропаганди фізичної культури і спорту та здорового способу життя. в напрямку збереження та примноження спортивних традицій Звягельщини, в напрямку шанування історичних цінностей, в напрямку виховання справжнього патріота нашої країни. Хай щастить Вам, колеги, у Вашій нелегкій праці!!!

 

 

Переглядів: 318 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz