Чижівський ліцей
Вівторок, 23.04.2024, 13:28
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2015 » Листопад » 24 » МІС ШКОЛИ - 2015
20:34
МІС ШКОЛИ - 2015

 

       Яскраво та весело пройшов конкурс краси "Міс школи - 2015" у нашій школі. Учні та їх батьки назавжди запам'ятають різнобарвне свято.

Упродовж свята глядачі мали змогу побачити не лише виступи красунь школи, але й танці і співи учнів на підтримку конкурсанток.

         Цьогоріч за пальму першості змагалися 5 учасниць – Антонюк Анастасія  (8 клас); Українець Вікторія (9 клас); Скочко Наталія (9 клас); Осніцька Ірина (10 клас); Бабчук Іванна (11 клас). За результатами турів і змагань, вони мала право отримати звання:Міс Школи 2015, Міс Чарівність, Міс Елегантність, Міс Романтичність, Міс Грація.

Журі враховувало акторські здібності, уміння поводити себе на сцені, усмішку під час виконання підготовлених для конкурсанток завдань. 

             Конкурс передбачав різні тури, зокрема  «Візитівка», «Ось яка я талановита», «Еко-фенш dress», «До королівського столу», «Дефіле». У результаті підрахунку балів преможницею конкурсу "Міс школи-2015" стала учениця 9 класу Українець Вікторія.

Дуже порадували глядачів виступ 9 класу, з ліричним танцем «Я тобі…».

          Члени журі у заключному слові висловили сподівання,  що подібні конкурси відбуватимуться і надалі. Адже вони не лише розважають молодь, але виявляють і розкривають таланти дітей.

          По завершенню свята відбулась святкова дискотека, на якій всі хлопці мали унікальну можливість потанцювати з дівчатами-переможницями.

                        

                            

Переглядів: 498 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz