Чижівський ліцей
Четвер, 28.03.2024, 13:04
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2019 » Січень » 15 » Про підсумки проведення І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2018-2019 н.р.
09:51
Про підсумки проведення І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2018-2019 н.р.

Н А К А З № 1

по Чижівській ЗОШ І-ІІІ ступенів від 11.01.19 р.

Про підсумки проведення І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з

базових дисциплін у 2018-2019 навчального року.

           Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011р. № 1099, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України17.11.2011р. за № 1318/20056, на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 02.08.2018р. № 849 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів із навчальних предметів у 2018-2019 навчальному році», наказу управління освіти і науки Житомирської ОДА від 17.09.2018 р. № 221 «Про організацію та проведення в області заходів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2018-2019 н.р.», наказу сектору освіти, молоді, спорту та захисту дітей Чижівської сільської ради від 20.09.2018 р. № 102 «Про організацію та проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2018-2019 н.р.» та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді у вересні-грудні 2018 року було проведено І (Чижівської ОТГ) та ІІ (районний) етап олімпіад з української мови та літератури, російської мови та зарубіжної літератури, математики, історії, фізики, біології, хімії, іноземних мов, правознавства, економіки, інформатики, інформаційно комунікаційних технологій, трудового навчання.

Відмінно виступили на районних предметних олімпіадах учні Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які вибороли 22 призових місця (8-перших,8-других,6-третіх) – 21 призове місце в 2017-2018 н.р. Ці учні виявили ґрунтовні знання теоретичного матеріалу, показали вміння застосовувати їх на практиці в стандартних і нестандартних умовах, давати одержуваним результатам правильне теоретичне обґрунтовування.

               Переможцями районних предметних олімпіад стали:

Оголь Анастасія, учениця 11 класу- правознавство, вчитель ЛагодинськийВ.Б., історія,

вчитель Лагодинський В.Б.

Скочко Ірина, учениця 10 класу – трудове навчання,вчитель Шакура Ю.Л., фізика,

вчитель Шах Н.С.

Копач Дмитро, учень 9 класу - фізика, вчитель Шах Н.С.,економіка, вчитель Шах Н.С.

Олексієнко Степан, учень 11 класу - економіка, вчитель Шах Н.С.

Масан Софія, учениця 9 класу - трудове навчання,вчитель Шакура Ю.Л.

                  Призерами районних предметних олімпіад стали:

Оголь Анастасія, учениця 11 класу - російська мова та зарубіжна література, вчитель Павлюк С.Г.- ІІ місце, фізика, вчитель Шах Н.С. – ІІІ місце, економіка, вчитель Шах Н.С.- ІІІ місце ,

Балюк Вікторія, учениця 8-А класу- історія, вчитель Оголь Т.В.- ІІ місце, українська мова та література, вчитель Новицька О.М.- ІІ місце, російська мова та зарубіжна література, вчитель Павлюк С.Г.-ІІ місце, інформатика, вчитель Пужаєва Н.О.-ІІІ місце

Олексієнко Степан, учень 11 класу- астрономія, вчитель Шах Н.С.-ІІ місце, хімія, вчитель Сайко-Гарлінська Л.О. - ІІІ місце

Пупенко Іванна, учениця 10 класу- правознавство, вчитель Лагодинський В.Б.-ІІ місце

Кучинська Олександра, учениця 9 класу- українська мова та література, вчитель Нагаль Н.М.- ІІ місце

Свинціцька Валерія, учениця 7-А класу -математика, вчитель Ткачук Л.М. –ІІ місце

Скочко Ірина, учениця 10 класу- астрономія, вчитель Шах Н.С.- ІІІ місце

     Виходячи з вищесказаного,

     НАКАЗУЮ:

1.За виявлені ґрунтовні знання і активну участь в проведенні І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад оголосити подяку учням школи:

Оголь Анастасії, учениці 11 класу

Скочко Ірині, учениці 10 класу

Копачу Дмитру, учню 9 класу

Олексієнку Степану, учню 11 класу

Масан Софії, учениці 9 класу

Балюк Вікторії, ученицяі8-А класу

Пупенко Іванні, учениці 10 класу

Кучинській Олександрі, учениці 9 класу

Свинціцькій Валерії, учениці 7-А класу

2.За значний внесок у поліпшення викладання предмета, організацію позакласної роботи з учнями, їх підготовку до участі в проведенні І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад оголосити подяку вчителям, а саме: Шах Н.С., вчителю фізики, астрономії, економіки, Лагодинському В.Б., вчителю історії та правознавства, Шакурі Ю.Л., вчителю трудового навчання, Павлюк С.Г., вчителю російської мови та зарубіжної літератури, Новицькій О.М., вчителю української мови та літератури, Нагаль Н.М., вчителю української мови та літератури, Оголь Т.В., вчителю історії, Ткачук Л.М., вчителю математики, Сайко-Гарлінській Л.О., вчителю хімії, Пужаєвій Н.О., вчителю інформатики.

3.Заступнику директора з навчально-виховної роботи Бойко Т.І. посилити контроль за роботою вчителів-предметників по підготовці та результативності участі у Всеукраїнських учнівських олімпіадах.

4.Керівникам методичних обєднань, вчителям-предметникам глибоко та детально проаналізувати результати олімпіад. Вжити заходів до покращення індивідуальної роботи з учнями по виявленню їх здібностей, формуванню інтересу до вивчення основних наук. Посилити увагу до обдарованих та здібних дітей в системі шкільних та позашкільних заходів.

5.Врахувати результативність підготовки школярів до олімпіад вчителями – предметниками під час проходження ними чергової атестації (згідно перспективного плану атестації педпрацівників);

6. Наказ розмістити на веб-сайті школи.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Директор школи                      В.Б.Лагодинський

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 399 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz