Чижівський ліцей
Середа, 24.04.2024, 04:41
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2015 » Грудень » 2 » Семінар вчителів початкових класів і вихователів ДНЗ
10:20
Семінар вчителів початкових класів і вихователів ДНЗ

01.12.2015 року на базі Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів початкових класів і вихователів ДНЗ на тему: «Реалізація принципу наступності у формуванні компетенції: дитячий садок – початкова школа».

       Вчителі відвідали відкриті уроки, які майстерно провели:

Весельська Я.В. інтегроване заняття в ДНЗ «Снігурці на допомогу».

                  

Запольська Н.А. урок математики у 1-А класі на тему: «Узагальнення й систематизація знань учнів. складання і розв'язування задач. Порівняння чисел. Попереднє і наступне числа».

                  

Федюк Т.М. урок природознавства у 1-Б класі на тему: «Гірські породи, їх значення для людини. уявлення про пісок і глину як гірські породи. Практична робота: ознайомлення з властивостями піску, глини, граніту»

                 

      Приємним сюрпризом для учасників семінару стало свято «Новорічний калейдоскоп», яке підготували і провели вчителі початкових класів і вихователі ДНЗ. Учасники дитячого садочка та початкової ланки показали не тільки свої декламаторські та вокальні здібності, а й глибокі знання звичаїв та традицій українського народу.

     До учасників семінару звернувся директор школи Лагодинський Володимир Богданович, розповівши про важливість реалізація принципу наступності у формуванні компетенції: дитячий садок – початкова школа.

     Підводячи підсумки семінару методисти РМЦ Гопанчук В.В. та Лопатюк В.Г. відмітили, що сучасне бачення вирішення проблеми наступності полягає у створенні умов для реалізації в освітньому процесі дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів єдиної, динамічної, перспективної системи особистісного творчого зростання дитини. Вчителі, які були присутні, відмітили ефективність семінару, подякували за корисну інформацію, яку вони планують використовувати у своїй педагогічній діяльності.

Переглядів: 544 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz