Чижівський ліцей
П`ятниця, 29.03.2024, 17:30
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Шановні освітяни! Щиро вітаємо вас з професійним святом!
18:23
Шановні освітяни! Щиро вітаємо вас з професійним святом!

День учителя, бач, нині

За весь рік найкращий день.

І дзвенить по Україні

Дітвори веселий спів.

 

     День учителя… Хвилюючий день, якого з нетерпінням чекають і вчителі, і учні. Саме в цей день учні можуть відчути себе вчителями і дізнатися, як важко буває вчителю, коли школярі зовсім його не слухають і галасають на уроках…

     Цього року цей день пройшов на «ура!». І учні, і вчителі були задоволеними. На вхідних дверях у школі було вивішено вітання з Днем учителя, і тому кожен   заходив до школи з ніжною усмішкою на обличчі. Вчителів зустрічала ворожка, яка пророчила їм високої зарплатні та вдячних учнів. Згодом, педагоги піднімались до кабінетів сходами, які були прикрашені кольоровими кульками, що й створювало святкову атмосферу. 

    Учні нашої школи підготували святковий концерт «Учительська доля-то сад у красі» на честь вчителів, де висловлювали свою щиру подяку. Насичена концертна програма включала різноманітні номери. Завітали привітати освітян зірки зарубіжної та вітчизняної естради: Ф.Киркоров, східні красуні Алексія та Нікелія, М.Басков, Дзідзьо. Діти з великим задоволенням пародіювали відомих людей. Зокрема, приємно вразив учнів танець «Мир без тебя» у виконанні: Валіневич Ольги Юріївни (вчитель хореографії), Якимчука Сергія Борисовича (вчитель фізичної культури), Денисюк Наталії Анатоліївни (педагог-організатор) та Шкабари Анатолія Михайловича (вчитель англійської мови). Вокальні ансамблі «Дивограй» та «Гарний настрій» вражали милозвучністю та дзвінкістю голосу. Логічні загадки для вчителів від учнів молодших класів стали приємною несподіванкою. Танець «Ніч яка місячна» схвилював та водночас зачарував своєї ніжністю та досконалістю (Валінкевич Анжеліка та Скаковський Віталій). А фінальна пісня «Вчителько моя» стала гімном для наших вчителів (виконавець Дикун Ірина). Ще багато інших цікавих номерів продемонстрували учні школи. Директор школи привітав усіх колег зі святом та побажав всього найкращого. Всі залишились задоволенні від проведеного свята. 

Вітаємо!!!

     

Переглядів: 464 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz