Чижівський ліцей
Субота, 20.04.2024, 04:40
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2015 » Жовтень » 10 » Відбулися вибори президента школи
19:19
Відбулися вибори президента школи

           Робота з організації виборів президента школи розпочалася 1 жовтня 2015 року і з цього дня була розпочата агітація кандидатів на пост президента школи. Кожен з кандидатів створив свою власну передвиборчу програму, в якій вказав всі свої наміри та плани як президента шкільного самоврядування. Передвиборча агітація проходила шляхом розміщення рекламних плакатів про себе.

        Кандидатів у президенти зареєструвалося двоє: учениця 9 класу Поліщук Карина  та учень 10 класу Руденко Нікіта.

        Треба відзначити, що обидва кандидати говорили, що зміни у школі треба починати з себе. Тому, приємний охайний зовнішній вигляд та активність у шкільних справах стали нормою для цих учнів. Щирість і прагнення, вдосконалення роботи учнівського самоврядування з боку кандидатів, небайдужість в обговоренні шкільних проблем для всіх учнів дають надію, що спільними зусиллями життя в школі буде ще цікавішим.

     У рамках передвиборчої роботи була обрана виборча комісія в складі: представники від учителів Левчук А.В. – заступник директора з виховної роботи, Денисюк Н.А. – педагог-організатор,  представники від учнів – Євпак В.- учень 11 класу, Романюк Т.- учениця 8 класу.

      08 жовтня відбулося таємне голосування. Першому віддати свій голос за майбутнє школи надали директору Лагодинському В.Б., який спочатку проінструктував учнів щодо голосування і опустив в урну контрольний листок.

      У голосуванні взяло участь 162 особи. За підсумками роботи виборчої комісії переможцем стала учениця 9 класу Поліщук Карина, яка в свою підтримку набрала  89 голосів.

                        

                                                                     

Вітаємо переможця!

                                                                                                            

Переглядів: 549 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz