Чижівський ліцей
Середа, 24.04.2024, 13:26
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2019 » Жовтень » 13 » Вітаємо з Днем захисника, Днем козацтва та святом Покрови!
18:41
Вітаємо з Днем захисника, Днем козацтва та святом Покрови!

Шановні колеги та гості нашого сайту!

     Щиро вітаємо Вас з Днем захисника України! У світле свято Покрови Пресвятої Богородиці, у День українського козацтва, ми з вдячністю і гордістю згадуємо всіх, хто протягом віків і до сьогодні відстоює мир і спокій в Україні. Це свято є даниною глибокої поваги та щирої вдячності всім, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту рідної землі.

      Нехай Пресвята Богородиця протегує українським чоловікам! Нехай із вами буде віра й натхнення! Незважаючи на те, що славні дні Запорізької Січі залишилися у далекому минулому, козацтво існує й сьогодні. Прагніть до свободи та незалежного життя! Козацтво - це українська демократія, втілення прагнення нашого народу на самовираження і національний суверенітет. Напевно, у глибині душі кожен чоловік - козак. Він - воїн, борець за мир та свободу. Швидкої перемоги й міцного козацького здоров'я! Нехай ваша воля буде непохитною! Ідіть до перемоги! Нехай ваш патріотичний український дух допоможе подолати усі негаразди та перешкоди!

     Шановні захисники України! У день урочистого свята Покрови Пресвятої Богородиці від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, добра, миру, щастя і благополуччя. Спокій наших домівок – у ваших надійних та сильних руках. Хай любов і підтримка рідних, молитви ваших матерів завжди оберігають вас у виконанні священного обов’язку – захисту Батьківщини.

 

Хай береже Україну Господь!

Слава Україні та її захисникам!

З повагою жіночий колектив

Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

Переглядів: 260 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz