Чижівський ліцей
Четвер, 25.04.2024, 14:09
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2021 » Лютий » 2 » Заходи щодо профілактики та попередження тютюнопаління та вживання алкоголю
13:15
Заходи щодо профілактики та попередження тютюнопаління та вживання алкоголю

     В Чижівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 28.01 по 02.02 пройшли ряд заходів щодо профілактики та попередження тютюнопаління та вживання алкоголю неповнолітніми. В рамках цих заходів проводилося анонімне анкетування учнів 7-11 класів "Моє ставлення до тютюнопаління та вживання алкоголю", за результатами якого 01.02 та 01.02 під керівництвом заступника директора з виховної роботи Бойковської С.М. були проведені лекції "Про шкідливий вплив тютюнопаління та вживання алкоголю на здоров'я, життя та розвиток людини. Під час цих зустрічей учні з 7 по 11 клас (окремо по класах) з дотриманням всіх карантинних вимог мали можливість переглянути відео з інформаційно-просвітницькими матеріалами на вищезгадану тематику, які підготувала педагог-організатор Приймак Л.М. Також учні висловлювали свої бачення та ставили запитання фахівцям з даної теми: шкільному психологу та шкільній медсестрі.

     В кінці зустрічі учні зробили висновок, що повноцінне життя та щастя несумісні з тютюном та алкоголем і вибір як розпорядитися своїм життям і здоров'ям залежить від кожного з них.

     Інформаційним та здоров'язбережувальним для кожного учня, надіємось, стане куточок "Ми кажемо ні! тютюнопалінню та алкоголю", інформацію до якого діти підготували самостійно.

 

 

Переглядів: 187 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz