Чижівський ліцей
П`ятниця, 29.03.2024, 02:56
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2019 » Жовтень » 18 » Змагання "Козацькі забави"
21:04
Змагання "Козацькі забави"

     

   18 жовтня 2019 року в спортивному залі відбулися змагання, присвячені Дню захисника України "Козацькі забави". Першими змагалися учні 5-А та 5-Б класів. Перемогла дружба. В змаганнях між командами "Орлята" (6 клас)  і "Соколи" (7 клас), перемогу здобули хлопці 7 класу. В змаганнях між учнями 8-А та 8-Б  класу - перемогу здобули учні 8-А класу. Наступними змагалися учні 9-А та 9-Б класів. Перемогла команда 9-А класу. Останніми можливість позмагатися випала учням 10 і 11 класів. У цьому поєдинку перемогу здобули хлопці 11 класу.

        Свято  вдалося  на славу! Було дуже багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність, рівновагу.  Панувала атмосфера доброзичливості та згуртованості. Дякуємо вчителю фізичної культури Шевчуку О.П. за гарно проведене свято. Дякуємо суддям змагань Бойковській С.М. та Приймак Л.М.   

      Найголовніше те, що наші козаки не підвели свої команди, а йшли разом до кінця змагань так, як у часи Козацької Січі - до останнього бою, подиху, тільки разом. Проведене свято ще раз підкреслило, що козацькому роду ніколи не буде переводу!

 

 

 
 
 
Переглядів: 284 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz