Чижівський ліцей
П`ятниця, 19.04.2024, 17:45
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2021 » Лютий » 5 » Зустрічі учнів 7-9-х класів з інспектором ювенальної превенції Кайданович Оленою Василівною
17:46
Зустрічі учнів 7-9-х класів з інспектором ювенальної превенції Кайданович Оленою Василівною

      В рамках запланованих загальношкільних заходів з правового виховання з метою профілактики та попередження правопорушень серед учнівської молоді в Чижівській ЗОШ l-lll ст. за запрошенням адміністрації школи 05.02.21 р. з дотриманням карантинних вимог відбулися зустрічі учнів 7-9-х класів (окремо по класах) з інспектором ювенальної превенції Новоград-Волинського районного відділу поліції Кайданович Оленою Василівною, яка розповіла дітям про склад правопорушень, про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх осіб та їх батьків, про відповідальність за вчинення булінгу, про наслідки вчинення правопорушення. Учні також мали змогу задати запитання працівнику поліції, поспілкуватися в невимушеній атмосфері.                                            

  Адміністрація школи та учні висловлюють щиру вдячність керівництву Новоград-Волинського районного відділу поліції та особисто інспектору ювенальної превенції старшому лейтенанту Кайданович О.В. за змістовну та професійно проведену роботу.

 

 

Переглядів: 181 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz