Чижівський ліцей
Четвер, 25.04.2024, 15:56
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2014 » Листопад » 30

     27 листопада 2014 року в школі відбулося засідання методичного об’єднання класних керівників Чижівського освітнього округу на тему «Толерантна педагогіка в освітньому і виховному просторі». З «Декларацією принципів толерантності» присутніх познайомила голова МО класних керівників Чижівської зош І-ІІІ ступенів, заступник директора з виховної роботи Федюк Т. М. Тему «Принципи толерантності в історії педагогіки» розкрила класний керівник 10 класу Шах Н. С. Федюк Т. М. на конкретних прикладах, з допомогою презентації, познайомила з методами і формами роботи по вихованню толерантності. Присутнім класним керівникам, дирекції школи було запропоновано анонімне анкетування на виявлення рівня власної толерантності, яке провела шкільний психолог Пашківська Т. Л. ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: Jorick | Дата: 30.11.2014 | Коментарі (0)

В рамках місячника військово-патріотичного виховання 24 листопада 2014 року в школі пройшла зустріч з воїнами – учасниками АТО. На зустріч завітали військовослужбовці 54 окремого розвідувального батальйону 30 мотострілкової бригади - сержант Степанюк Володимир та рядовий Косяк Сергій. Вони зустрілися з учнями, розповіли про життя на війні, подякували за підтримку та допомогу. Школярі, педагогічний та технічний персонал вже не вперше збирають допомогу для бійців, які знаходяться в зоні АТО. Діти особисто передали воїнам листи, подарунки-обереги, теплі речі, медикаменти, овочі та консервацію. Повертайтеся живими ! ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: Jorick | Дата: 30.11.2014 | Коментарі (0)

22 листопада - четверта субота місяця – День пам’яті жертв Голодоморів.

У цей день Україна і світ вшановують вбитих голодом під час геноциду 1932-1933 років. І ми не залишилися осторонь. В школі було проведено ряд заходів до 81роковин голодомору: Виховні години «Що таке Голодомор» (1-4класи), «Голодом вбивали нашу свободу» (5-7 класи), «Не підкорені голодом у 33-му – непереможні сьогодні» (8-11 класи). Було створено експозицію «Ми пам’ятаємо убитих», де кращі учні школи несли вахту пам’яті. Лекторська група, яку підготували вчителі історії Лагодинський В. Б. та Оголь В. В., позна ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: Jorick | Дата: 30.11.2014

Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz