Чижівський ліцей
Вівторок, 07.05.2024, 10:41
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2022 » Грудень » 12

   В нашому ліцеї триває атестаційний період. Тому 9 грудня 2022 року вчителем музичного мистецтва Бойковською Світланою Мар’янівною був проведений відкритий урок для 1-Б класу на тему: «У світі порівнянь».

  Діти виконували різні ритмічні вправи та дитячі поспівки. Під час ознайомлення із «Запоріжським маршем» Є. Адамцевича, учні крокували та грали на дитячих шумових інструментах. Під час повторення матеріалу попереднього уроку,школярі завзято виконували українську народну пісню «Жили у бабусі два веселих гусі», супроводжуючи своє виконання інсценуванням пісен ... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: Jorick | Дата: 12.12.2022 | Коментарі (0)

     Впродовж останніх років з 25 листопада до 10 грудня проходить Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства”, в рамках якої проводяться заходи з попередження і подолання насильства в сім’ї, суспільстві, недопущення проявів рабства в сучасному житті, пропагування толерантного ставлення до людей з обмеженими можливостями та правової обізнаності дітей.

  Доєдналися до заходів, які проводили практичний психолог Пашківська Тетяна Леонідівна та завуч з виховної роботи Левчук Анна Валеріївна, учні всіх класів. Мета проведення акції полягала в інф ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: Jorick | Дата: 12.12.2022 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz