Чижівський ліцей
Неділя, 28.04.2024, 15:07
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2023 » Лютий » 9 » День Безпечного Інтернету
12:51
День Безпечного Інтернету

  В теперішній час, важко уявити життя без Інтернету! Там можна навчатися, листуватися, подорожувати та відкривати для себе нове і цікаве! Тому, учні нашого ліцею до Дня Безпечного Інтернету обговорили такі питання як: кібербулінг, особисті дані, захист облікового запису, віруси, соц. мережі, що таке безпечний пароль і багато інших питань.

   Вчитель інформатики Пужаєва Наталія Олександрівна провела тренінгові заняття «Безпечний Інтернет та соціальні мережі» та "Захист інформації". Разом з із учнями розробила буклети правил розумного поводження у віртуальному середовищі. Також були переглянуті відео-презентації «Безпека в Інтернеті»

    Учні знайомилися з основними видами реальних небезпек віртуального світу, які на сьогоднішній день визнано проблемами людства, – це Інтернет-залежність, фішинг як вид шахрайства, соціальні мережі як засіб впливу на соціальне життя людей, використання інформації агресивного змісту, негативний вплив на психіку та здоров’я дитини.

   Пригадали правила безпечного використання Інтернету, отримали нові та корисні і знання, щоб забрати з собою та втілювати в життя. Всі учні були ознайомлені з правилами поводження в Інтернеті, отримали поради щодо реєстрації поштових скриньок та відповіді на питання, які їх цікавили найбільше.

  Кожен навчальний предмет має величезний потенціал і здатен вплинути на формування успішної особистості. Серед них – ІНФОРМАТИКА, що має у своєму арсеналі потужний засіб — нові інформаційні технології. Але варто пам'ятати, що до Інтернету мають доступ не лише порядні та доброчесні люди, і для того, щоб уникнути неприємностей та вберегтись від інтернет-шахраїв нам потрібно знати правила безпечної поведінки в Інтернеті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 66 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz