Чижівський ліцей
Понеділок, 06.05.2024, 07:22
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2022 » Вересень » 12 » День фізичної культури та спорту
12:28
День фізичної культури та спорту

       Щороку, у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту! Це свято, яке уособлює в собі велич духу, витривалості, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового та активного способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує кращі традиції українського народу.

        Сьогодні багато спортсменів пішли до лав Збройних сил України. Вони відчайдушно боронять рідну землю та бережуть наш спокій та сон. Серед них і наш натхненник, яскравий приклад професіоналізму, який став взірцем багатьом учням нашої школи у виборі майбутньої професії — вчитель фізичної культури Олександр Шевчук, — який теж взяв до рук зброю і пішов захищати цілісність та незалежність нашої держави.

      Традиційно, з нагоди Дня фізичної культури та спорту, протягом тижня в нашому ліцеї проводиться спортивна спартакіада. Але цьогоріч повномасштабне вторгнення ворога на нашу рідну Україну внесло свої корективи у звичаї як відкриття свята, так, власне, і в саме проведення Спартакіади. Нині вона проходить дистанційно, з використанням запланованих онлайн-заходів, а також міні-квестів. Проте, ми щиро віримо, що вже зовсім скоро Перемога буде за нами і вже наступного року ми проведемо це свято фізичної культури і спорту повноцінно, у кращих шкільних традиціях.

     Щиро вітаємо наших юних спортсменів, ветеранів спорту, спортсменів та любителів, спортивних активістів, тренерів, вчителів фізичної культури та відданих вболівальників фізкультурно-спортивного руху з Днем фізкультури та спорту.

   Ніколи не падайте духом і не втрачайте свою впевненість і цілеспрямованість. Міцного здоров’я, витривалості, потужної енергії, амбітних цілей та нових перемог!

 

Переглядів: 92 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz