Чижівський ліцей
П`ятниця, 26.04.2024, 21:28
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2020 » Листопад » 21 » День Гідності та Свободи
09:57
День Гідності та Свободи

         

        21 листопада ми разом з усією країною відзначаємо День Гідності та Свободи. В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

        Ми не маємо морального права забути подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО, які відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення. Низько вклоняємось Героям Небесної Сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України.

      Ми мусимо усіма своїми справами утверджувати мир та суспільну гармонію на нашій Богом даній землі, розбудовувати нову європейську державу! Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

      Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

       Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас! Слава Україні! Героям слава!

Переглядів: 188 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz