Чижівський ліцей
Неділя, 05.05.2024, 23:20
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2022 » Вересень » 21 » Міжнародний день миру
10:45
Міжнародний день миру

    Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням. Це усвідомлена мета. Адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває війна по всій країні. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

       З нагоди Дня миру в ліцеї пройшли тематичні заходи. День розпочався флешмобом «Ми за мирне небо України», який підготували учні 6 класу. Взято участь у всеукраїнській освітній компанії «Голуб миру», виготовлено стінгазету «Ми за мир». Старші класи долучилися до написання листа-послання «Мої мрії про майбутнє». Було проведено загальношкільну акцію «Серце миру». Класні керівники організували години спілкування: «День миру», «Вчимося жити у мирі і злагоді», «Хай буде мир у нашій рідній Україні».

     Школярі висловлювали побажаннями миру та злагоди і закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!».

      Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це МИР.

Переглядів: 93 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz