Чижівський ліцей
П`ятниця, 03.05.2024, 10:31
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2021 » Березень » 2 » Наказ № 20. Про  переведення  школи на дистанційну форму навчання
16:02
Наказ № 20. Про  переведення  школи на дистанційну форму навчання

Наказ № 20

по Чижівській ЗОШ І-ІІІ ступенів від 02.03.21 р.

Про  переведення  школи на дистанційну форму навчання.

 

    На виконання Рішення Державної Комісії ТЕБ та НС від 01 березня 2021 р. щодо встановлення червоного рівня епідемічної небезпеки поширення СОVID – 19 території Житомирської області, відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину на запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території гострої респіраторної хвороби СОVID – 19, спричиненої короновірусом SARS – CoV - 2» ( у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р.№ 104), ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Чижівського сільського голови від 02.03.2021 року № 39 «Про переведення закладів загальної середньої та дошкільної освіти громади на дистанційну форму навчання», з метою недопущення занесення та поширення серед учасників освітнього процесу короновірусної інфекції СОVID – 19

Наказую:

1.Перевести Чижівську ЗОШ І-ІІІ ступенів на дистанційну форму навчання з 03 березня – 09 березня (включно) 2021 року.

2.Освітній процес у закладі освіти організувати з використанням технологій дистанційного навчання в он-лайн режимі в синхронному та асинхронному форматі.

3.Провести інформаційно-роз'яснювальну роботу серед батьків щодо організації освітнього процесу за допомогою технологій дистанційного навчання та запровадження обмежувальних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID – 19, спричиненої короно вірусом SARS – CoV – 2.

4.Інформувати здобувачів освіти та співробітників закладу освіти, батьків щодо заходів запобігання поширення хвороби, проявів хвороби та дій у випадку захворювання з розміщенням відповідної інформації на веб-сайті школи.

5.Заборонити на час карантину проведення та участь у масових заходах освітнього, соціального, спортивного та мистецько-розважального характеру в закладі освіти, зокрема проведення спартакіад, змагань, конкурсів, виставок,концертів, нарад тощо.

6.Скоригувати плани методичної роботи шляхом перенесення проведення методичних заходів на квітень 2021 року.

7.По можливості  частково перевести працівників на роботу в дистанційному режимі, виконання інших видів робіт (організаційно- педагогічна, методична, тощо).

8.Запровадити гнучкий графік роботи для адміністративного, обслуговуючого та технічного персоналу.

9.Забезпечити контроль за відпрацюванням робочого часу педагогічними працівниками закладу в режимі дистанційної роботи, обслуговуючим та технічним персоналом – в умовах гнучкого режиму роботи.

10.Забезпечити підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, дотримання правил техніки безпеки, нормативних показників температури повітря в закладі освіти, проведення наскрізного провітрювання в приміщеннях, посилити дезінфекційні заходи. Вжити заходів щодо збереження матеріальних цінностей.

11.Оплату праці працівників закладу освіти здійснювати відповідно до чинного законодавства.

12.Наказ оприлюднити на веб-сайті школи.

13.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Директор школи                                    Володимир Лагодинський

Переглядів: 169 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz