Чижівський ліцей
П`ятниця, 19.04.2024, 00:35
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2019 » Лютий » 13 » Семінар вчителів математики та фізики
13:43
Семінар вчителів математики та фізики

    12 лютого 2019 року в Чижівській школі відбувся семінар вчителів математики "Формування математичної компетентності учителя математики в умовах реформування освітньої галузі" та семінар вчителів фізики "Умови формування мотивації навчальної діяльності учнів на уроках". На семінарі були присутні вчителі математики та фізики з Чижівської, Брониківської та Піщівської ОТГ.

         Семінар відкрила методист сектора освіти Чижівської ОТГ Лопатюк Валентина Григорівна, яка обґрунтувала актуальність та перспективність вибраних проблемних тем. Привітала всіх присутніх із початком семінару.

         Директор школи Лагодинський Володимир Богданович представив навчальний заклад та ознайомив присутніх з планом роботи семінару.

 

          Заступник директора з навчально-виховної роботи Бойко Тамара Іванівна представила вчителів математики та фізики Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

                 Під керівництвом заступника директора з виховної роботи Бойковської Світлани Мар'янівни відбулася зустріч "Інтелектуальна кав'ярня", де кожен учасник семінару був представлений. Світлана Мар'янівна та учні школи співали гарні пісні, виконали український танок. В залі панувала дружня та невимушена атмосфера. Всі присутні отримали багато гарних вражень та позитивних емоцій.

 

  

 

 

       Вчитель математики Бойко Тамара Іванівна провела відкритий урок з алгебри в 9 класі на тему "Система двох рівнянь із двома змінними як математична модель прикладної задачі".

 

        Вчитель математики Ткачук Лілія Магомедівна провела відкритий урок з геометрії в 7-А класі на тему "Сума кутів трикутника".

 

        Вчитель фізики Шах Наталія Степанівна провела відкритий урок з фізики в 8-А класі на тему "Закон Ома для однорідної ділянки електричного кола".

 

         Вчитель математики Пужаєва Наталія Олександрівна провела майстер-клас "Математична мозаїка" для вчителів математики та фізики, які були присутні на семінарі. 

 

 

              Наприкінці семінару всі учасники зробили талісман удачі своїми руками в техніці орігамі, оскільки ця техніка тісно пов'язана з математикою; розвиває просторову уяву та моторику рук.

 

         Активна співпраця Чижівської школи, методичного супроводу сектора освіти Чижівської ОТГ та педагогів-учасників наочно продемонструвала, який значний, а головне важливий, об’єм роботи можна здійснити, якщо працювати спільно, послідовно й організовано. Кожен з педагогів, що відвідав семінар, безперечно, зумів піднятися на ще одну сходинку вище у своїй педагогічній майстерності. Тож нехай цей шлях завжди увінчується успіхом, кількісними і якісними результатами.

Переглядів: 448 | Додав: Jorick | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz