Чижівський ліцей
Середа, 08.05.2024, 22:46
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2019 » Листопад » 29 » Семінар з виховної роботи в Чижівській школі
14:27
Семінар з виховної роботи в Чижівській школі

   28 листопада 2019 року в Чижівській школі відбувся семінар з виховної роботи: “Формування патріотизму, ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості в учнів засобами активних форм роботи”. Робота семінару здійснювалась згідно плану. Всі учасники семінару отримали візитку навчального закладу. Учні, під керівництвом заступника з ВР Бойковської С.М., виступили з святковим виховним концертом "З Україною в серці". Концерт зреалізував мету по формуванню в школярів поваги до своєї країни, знання традицій та символів держави, учні продемонстрували сценічну культуру.

 

 

 

 

 

 

       Учасники семінару вшанували пам'ять учасників бойових дій на території України.

     ЗДВР Бойковська С.М. виступила з презентацією на тему “Організація національно-патріотичного виховання в закладі освіти за сучасних умов”.

     Після презентації Світлана Мар’янівна разом із учасниками семінару провела тренінг на тему “Булінг серед дітей та порушення дисципліни як соціально-педагогічна проблема”.

 

            Учасники семінару переглянули роботи загальношкільного творчого проекту "Усім серцем люблю Україну", які підготували учні з 1 по 11 клас разом із класоводами та класними керівниками.

  

 

  

        Побували на екскурсії до шкільного музею “Бабусина світлиця”.

 

 

        Відкрита година спілкування з учнями 9-А класу у вигляді тренінгу на тему “Ні - конфліктам і неповазі!” (кл.кер. Запольської Ю.Ю.)

 

Переглядів: 260 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz