Чижівський ліцей
П`ятниця, 26.04.2024, 11:19
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2016 » Грудень » 21 » Тиждень англійської мови
12:35
Тиждень англійської мови

      В рамках завершення року англійської мови в Україні в Чижівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 12 грудня по 18 грудня було проведено тиждень англійської мови. Він розпочався з повідомлення про проведення тижня англійської мови по всіх класах школи, також був конкурс на найкращу стінгазету. Насиченим був початок тижня для учнів 5-Б класу. На уроці англійської мови 12 грудня вчитель англійської мови Шкабара Анатолій Михайлович провів для учнів урок-конкурс,  який називався «Конкурс знавців англійської мови». По завершенню уроку були підведені підсумки. Переможцями стала команда «STARS», випередивши команду «SMILES» лише на 2 бали. Учні класу змагалися в конкурсах по граматиці, кросвордах та інших цікавих конкурсах. Учні та вчитель залишилися задоволеними проведеною роботою на уроці та запланували провести конкурс-реванш.

          

     

      Вівторок розпочався з випуску шкільної стінгазети, яка прикрасила хол школи.

     Середина тижня була не менш цікавою. Ранок середи був бадьорий та насичений різноманітними подіями. 14 грудня було оголошено днем англійської мови в Чижівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. На відкритий урок в 10 класі на тему «English language» вчитель англійської мови Шкабара Анатолій Михайлович запросив усіх бажаючих. Учні брали активну участь в обговореннях та дискусіях, присвячених англійській мові. На урок завітали директор школи Лагодинський Володимир Богданович, завуч школи Бойко Тамара Іванівна та вчитель англійської мови Запольська Юлія Юріївна.

     

     Четвер чекали, напевно, всі учні школи. Саме в цей день проводився конкурс стінгазет, який був оголошений в понеділок. Призові місця були відзначені маленькими сюрпризами, грамотами та подяками. В цей же день для учнів 5-11 класів в актовому залі було проведено виховний захід, присвячений життю та творчості одного з найвидатніших англійських письменників Вільяму Шекспіру. Ведучі ознайомили присутніх  з життям поета, його творчістю та найвідомішими творами. Весь захід супроводжувався презентацією, на якій присутні мали змогу побачити додаткову інформацію. 

   

     По завершенню виховного заходу учні школи представили на конкурс свої стінгазети.

     За результатами конкурсу переможцями стали:

                  І місце – учні 10 класу

                 ІІ місце – учні 6 класу

                ІІІ місце – учні 5б класу

ЩИРО ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

      В п`ятницю завершуючи тиждень англійської мови, вчителі та учні підвели підсумки тижня. Всі класи були відзначені подяками за активну участь у проведенні тижня англійської мови, присвяченому року англійської мови в Україні. 

Переглядів: 558 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz