Чижівський ліцей
Четвер, 02.05.2024, 23:24
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2022 » Жовтень » 20 » В ЧИЖІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ - БЛАГОДІЙНА ЯРМАРКА
19:35
В ЧИЖІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ - БЛАГОДІЙНА ЯРМАРКА

В ЧИЖІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ - БЛАГОДІЙНА ЯРМАРКА

    Пампушки, горішки, піцу, желе, панакоту, шарлотки, сосиски в тісті, кекси, торти, рулети, квас і навіть мохіто можна було придбати на благодійному осінньому ярмарку в нашому ліцеї приурочений до Дня народження нашого навчального закладу.

   Ярмарок проводився у спортивному залі. Столи розташували по периметру, тож було зручно усе роздивитися і придбати те, що сподобалося. Кожен клас приготував особливі смаколики – домашню випічку, тістечка, фрукти. Деякі класи підійшли особливо креативно і ще й цікаво оформили свій стіл. Діти із задоволенням брали участь у цьому ярмарку.

- Благодійний осінній ярмарок вже став традиційним в нашій школі. Попри «тривогу» наше дійство, все-таки, відбулося!Учні і батьки ретельно готувалися до нього: випікали різні смаколики, проявляли свої організаторські здібності, - розповів директор ліцею Володимир Оголь. - Ми виховуємо справжніх патріотів своєї країни, тому виручені кошти (а це 9060 грн.)від ярмарку ми передаємо бійцям ЗСУ.

   Ярмарок – це давня українська традиція. Батьки зібрали яблука та груші – все наше українське. Приготували сирник, пироги з яблук, пампухи, рогалики, пироги з вишнею, желе, соки власного приготування. Наш клич долучитися до патріотичного ярмарку з козацьким драйвом увінчався успіхом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 128 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz