Чижівський ліцей
П`ятниця, 29.03.2024, 13:42
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2015 » Червень » 4 » В добру путь!
18:08
В добру путь!

Дзвенить сріблясто в тиші урочистій
Дзвінок дитинства, юності пора.
І сяє в небі сонце променисте,
А навкруги — весела дітвора.


Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято Останнього дзвоника та випускний.

Свій перший випускний бал зустріли вихованці четвертого класу (класний керівник Запольська Наталія Андріївна). Захід, «СЕРЕДНЯ ШКОЛО,ЗДРАВСТВУЙ! ПОЧАТКОВА ШКОЛО, ПРОЩАВАЙ!» , пройшов в присутності батьків та вчителів на чолі з директором школи Лагодинським Володимиром Богдановичем. Насичена програма свята залишила яскраві спогади про таких маленьких, але вже випускників.

У передостанній день весни в нашій школі, як і повсюди в навчальних закладах України, пролунав Останній дзвоник.

Діти, вбрані в національні українські костюми, використовували стрічки, віночки та декоративні соняшники. І ще не лише школярів, а й вчителів та батьків можна було побачити в таких милих оку вишиваних сорочках.

  

Свято розпочалось з урочистого виходу випускників на чолі з класним керівником Колесник Світланою Миколаївною. Прозвучав державний гімн України. Згодом гості свята та директор школи  побажали випускникам одинадцятого класу гарно скласти вступні іспити і легко, з цікавістю навчатися далі. 

Школа, святково оздоблена кульками,  плакатами з висловлюваннями про закінчення навчального року, пиріг, подарований випускникам, створили атмосферу національної єдності серед присутніх.

Лунали українські пісні, під звуки  мелодій діти танцювали та веселились. Свято було урізноманітнене поетичними хвилинками, цікавими інсценівками з шкільного життя. Участь у цьому взяли і молодші, і старші класи. 

 

Дійсно, виховна робота окрилює, згуртовує дітей, пробуджує віру в свої сили, можливості колективу, є джерелом великих людських почуттів. Свято ще більше здружило учнів та батьків, підкріпило почуття патріотичності та духовної моральності, допомогло розкрити пізнавальні та творчі здібності школярів.

Перегортаючи календар, одинадцятикласники з нетерпінням чекали на цей день, який буває раз в житті- випуск. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім.

 Вчорашні хлопчики і дівчатка вмить стали дорослими і вражали своєю елегантністю. Дівчата обрали для себе вишукані  сукні, хлопці ж переважно були одягнуті у класичні костюми. Всі молоді, красиві, чарівні, сповнені надій і сподівань. І, звичайно, головною прикрасою випускників були широкі стрічки з написом «Випускник-2015».

  

Зворушливими піснями про школу  завершився шкільний бал у навчальних закладах. Після чого всі винуватці урочистостей розійшлися до ранку святкувати свій випускний і зустрічати світанок…

 

Переглядів: 736 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz