Чижівський ліцей
Понеділок, 06.05.2024, 11:05
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2022 » Вересень » 16 » Завершення Олімпійського тижня
10:55
Завершення Олімпійського тижня

Ось добігає до завершення Олімпійський тиждень у Чижівському ліцеї. Нагадуємо, що протягом цього тижня було проведено ряд заходів пов’язаних зі спортом. Зокрема, учні долучилися до виготовлення стінгазети «Олімпійська газета», взяли участь в квестах «Вперед до Олімпу», прослухали лекторії шкільної медсестри, переглянули відео «Олімпійські ігри. Історія та сучасність», пройшли онлайн-тести відповідно до тематичного тижня, прийняли участь в фото-конкурсі челенджі «Я здоров’я бережу». Крім того, класоводи провели олімпійський урок «Ми юні Олімпійці».

З вітальним словом виступив директор ліцею Оголь В.В. Саме він наголосив про всю вагомість та значимість спорту в нашому житті. З найкращими побажаннями, хоч і дистанційно, звернувся вчитель фізичної культури Шевчук О.П. Також свої вітання передав уродженець с. Чижівка, заслужений тренер України по богатирському багатоборству, Президент Всеукраїнської Федерації бобслею і скелетону, Михайло Гераскевич.

Дружня, весела, а головне спортивна атмосфера витала в ліцеї. Адже популяризація здорового способу життя серед учнівської молоді має займати вагому частину в нашому сьогоденні. То ж будьте здорові, натхненні, досягайте поставлених цілей!

 

 

 

 

Переглядів: 83 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz