Чижівський ліцей
Субота, 27.04.2024, 12:37
Меню сайту

Годинник

Чижівська ОТГ

Корисні сайти

!

Вхід на сайт

Погода

Календар

Архів записів

!

Головна » 2021 » Вересень » 14 » Зустріч з Віталієм Колесником
19:48
Зустріч з Віталієм Колесником

    В Чижівській ЗОШ І-ІІІ ступенів продовжує тривати Олімпійський тиждень, в рамках якого силами учнівського самоврядування була випущена загальношкільна олімпійська стінгазета "Від спортивних шкільних перемог до Олімпійських", в якій були зазначені кращі спортсмени школи останніх років та випускники школи, які досягли значних успіхів у спорті. Це Михайло Гераскевич, який народився в с. Чижівка, заслужений тренер України по богатирському багатоборству, майстер спорту СРСР з гирьового спорту, двічі чемпіон СРСР з гирьового спорту, рекордсмен СРСР з гирьового спорту, чемпіон України з бобслею, головний тренер збірної команди України з скелетону, Президент Всеукраїнської Федерації бобслею і скелетону, визнаний кращим тренером України з неолімпійських видів спорту.

    Та випускник школи 2017 року, уродженець с.Вишківка Віталій Колесник, багаторазовий чемпіон України, чемпіон ЗСУ, майстер спорту України з гирьового спорту, рекордсмен області та України, з яким сьогодні в приміщенні актової зали школи відбулася в дружній невимушеній атмосфері зустріч учнів 8 -11 класів. Знаменитого гостя привітав директор школи Володимир Валерійович Оголь. Віталій наголосив, що почувається щасливою людиною, бо завдяки наполегливій праці, самодисциплінованості, занять спортом та веденню здорового способу життя з шкільних років, відданості давній меті має можливість сьогодні реалізуватися в житті через спорт і що кожен з присутніх може себе реалізувати в тій чи іншій галузі нашого життя, якщо матиме таке бажання і прикладе максимум зусиль. І починати треба уже зараз, із шкільної лави.

     Горіли гордістю за сина і в присутньої на зустрічі мами Віталія, Колесник Ірини Василівної, яка разом із батьком Віталія Ігорем Анатолієвичем проживає в с.Вишківка. Учні подякували нашому знаному випускнику, побажали дальших перемог на спортивному олімпі. Також зробили фото на пам'ять.

 

 

 

 

 

Переглядів: 130 | Додав: Jorick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz